Diverse rondvaarten stellen toeristen en bezoekers in staat om vanuit de boot op het water te genieten van het Amsterdam Light Festival. Daarbij is er een keuze aan de Amsterdamse grachten rondvaart of een diner rondvaart, waarbij ze genietend van het prachtig lichtspektakel, deelnemen aan een luxe maaltijd op het water. Voorbeelden van deze luxe rondvaarten zijn de Amsterdam Canal Cruise en de Amsterdam Boat Canal Dinner Cruises. De meeste toeristen kiezen voor deze comfortabele en luxueuze rondvaarten, vanwege de 360 uitzichten die het biedt op het lichtfestival. Naast de rondvaarten zijn er ook attracties aan land, die middels tickets kunnen worden bezocht.

Opties aan rondvaart pakketten

Bezoekers aan het Amsterdam Light Festival kunnen een keuze maken uit de diverse opties als het komt op de rondvaarten. Deze opties zijn de Amsterdam Light Festival Rondvaart, de Amsterdam Light Festival Semi-Open Boottocht, de Amsterdam Light Festival: Hapje & Drankje Rondvaart, de Amsterdam Light Festival: Luxe Rondvaart Tickets en de Amsterdam Light Festival VIP Rondvaart: Open Bar & Welkomst Cocktail.

De diverse tickets

Met het Rijksmuseum Entry Tickets & Cruise Combo bijvoorbeeld, heb je als bezoeker de mogelijkheid tot het verkennen van het Rijksmuseum, waar je diverse abstracte kunstwerken kunt bekijken en daarnaast kunt genieten van het architectuur van het imposante museum bouwwerk. Dit museum bestaat uit galerijen, waar meer dan 8000 kunstwerken van internationaal erkende kunstenaars staan tentoongesteld. Enkele overige tickets zijn: de Lovers, waarbij je in 1 uur rondvaart door Amsterdam met audiogids, de Flagship Amsterdam Tickets voor een luxe rondvaart vanaf het Anne Frank Huise, 1,5 uur Rondvaart in de Avond, de klassieke Rondvaart door Amsterdam met Drankjes en de rondvaart door Amsterdam met New York Pizza en drankjes. Rijksmuseum Entry Tickets & Cruise Combo en Heineken Experience Tickets met Gratis Drankjes en Cruise zijn nog enkele.

Tickets online boeken

De tickets voor de Amsterdam Light Festival rondvaart kun je niet alleen fysieke winkels kopen, maar ook online boeken. Op de tickets staat meestal vermeldt welke privileges je hebt bij de diverse rondvaarten. Alle tickets voor de rondvaarten zijn inclusief de toegang tot het lichtfestival, daar ze speciaal zijn ontworpen rond het festival.

https://www.floating-amsterdam.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.