Over ons

Het Sodade Festival is een jaarlijks evenement dat de Afro-Caribische cultuur en muziek van Rotterdam viert. Het festival vindt plaats in de Ahoy Arena in Rotterdam en er treden artiesten van over de hele wereld op. Het evenement wordt georganiseerd door het Rotterdams Afro-Caribisch Cultureel Centrum (RACC), dat is opgericht om de Afro-Caribische cultuur in de stad te promoten en te behouden. Het RACC organiseert ook andere evenementen door het jaar heen, zoals de Carnavalsoptocht en het Wintercarnaval.

Als je op zoek bent naar een geweldige ervaring, kijk dan niet verder dan het Sodade Festival in Rotterdam. Dit is een prijswinnend festival dat altijd uitverkocht is, dus koop je tickets op tijd.

Wat maakt het Sodade Festival zo speciaal? Het is een feest van het beste dat Rotterdam te bieden heeft. Je krijgt muziek, kunst en cultuur van over de hele wereld te zien. En het mooiste is dat het allemaal plaatsvindt in het hart van Rotterdam, in een van de meest fantastische locaties die je ooit zult zien.